Scroll Top

Yrkesdykker

KONTAKTPERSONER
ODD PETTER GRINDAHL

Avdelingsleder kystmiljø
Mail: opg@kystmiljo.no
Tlf: 922 55 459

CHARLOTTE ELLIS HALVORSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 20.02.24

vil du jobbe med skikkelig flinke folk?

I avdeling Kystmiljø har vi ambisjon om videre vekst, og vi ønsker derfor å styrke vårt dykkerteam med to yrkesdykkere.

Hva gjør vi i avdeling Kystmiljø?
Vi er en sjøentreprenør med bred kompetanse innen alle typer entrepriser; fra det private hyttemarkedet til offentlige prosjekter. Vi utfører sjøentreprenøroppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere som har lang erfaring i bransjen. Dessuten har vi en stor og moderne maskinpark som møter dagens krav til fleksibilitet og sikkerhet. Vi har båter, graveflåter, yrkesdykkere og annet nødvendig utstyr for å kunne utføre alle typer arbeider på og ved sjøen.

 

Vi påtar oss oppdrag hele året, og vi er etablert på Lille Revholmen på Hvaler, som gir oss et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Videre har vi hovedkontor i Halden og avdelingskontor i Spydeberg.

Hvordan kan en arbeidshverdag se ut?
Arbeidsdagen vil være variert. Når du ikke utfører dykkerarbeid, vil du være med å utføre andre oppgaver på prosjektene. Det er derfor en fordel om du har grunnleggende kunnskap om eller interesse for å utføre anleggsarbeid.

Kvalifikasjoner

  • Yrkesdykkersertifikat kl. B/1
  • Det er ønskelig med 4-5 års erfaring som dykker
  • Godkjent helseattest for yrkesdykkere
  • Har du i tillegg fagbrev som tømrer eller forskallingssnekker vil dette være en fordel
  • Sertifikat som dykkerleder vil telle positivt
  • Beherske norsk, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

En hilsen fra avdelingsleder i Kystmiljø:
Hei, jeg heter Odd Petter og er leder for denne fine avdelingen. For å trives hos oss bør du like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst. Nå gleder jeg meg til at vi skal styrke teamet vårt med en yrkesdykker. Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 922 55 459, så slår vi av en prat!

Som ansatt hos oss:
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: snarest mulig. Vi kaller inn til intervju fortløpende.

Ønsker du å søke stillingen klikk send søknad. Søknader sendt på mail vil ikke bli besvart.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.