Utemekaniker

KONTAKTPERSONER
SVEND LANDSVERK

Verksmester
Mail: svend.Landsverk@leifgrimsrud.no
Tlf: 911 00 178

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 21.12.2020

PRAKTISK KOMPETANSE OG ERFARING MED MEKANISK VEDLIKEHOLD OG SERVICE?

Til vår avdeling i Spydeberg ser vi etter utemekanikere som kan utføre service og vedlikehold av både anleggsmaskiner og lastebiler. I Leif Grimsrud AS eier vi alt utstyret vårt selv og gjør service og vedlikehold på alle egne maskiner. Du vil bli en del av et hyggelig og kompetent miljø på åtte personer.

Er du en av de som vil være med på dette?

Arbeidsoppgaver
Som utemekaniker vil du være ambulerende på våre prosjekter. Du vil få en egen, fullt utstyrt servicebil og ha utreise fra bosted.

Stillingen omfatter arbeidsoppgaver som:

  • Utføre forebyggende vedlikehold og akutte reparasjoner på anleggsmaskiner og lastebiler
  • Forefallende arbeid
  • Foreta ombygging og reparasjoner på maskiner og utstyr
  • Service

Profil
Vi ser etter deg som har fagbrev som anleggsmaskinmekaniker eller tilsvarende. Praktisk kompetanse og erfaring med mekanisk vedlikehold og service kan erstatte manglende utdannelse. Du bør ha en teknisk interesse og være praktisk anlagt.

Det er en fordel om du har truckførerbevis, førerkort klasse C, BE og C1E.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Dersom du har spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med verksmester Svend Landsverk på telefon 911 00 178.

Søknadsfrist: snarest mulig. Vi kaller inn til intervju fortløpende.

Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.