Stikningsingeniør

KONTAKTPERSONER
Simen andersen

Stikningsleder
Mail: simen@leifgrimsrud.no
Tlf: 907 25 592

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 08.04.2022

vil du være med å styrke vår landmåleravdeling?

På grunn av økt oppdragsmengde ser vi etter en stikningsingeniør som vil være med å løfte organisasjonen videre. Du vil bli en del av vår låndmåleravdeling som i dag består av fem dyktige og kunnskapsrike ansatte. Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, da du vil være ansvarlig for at oppmålingsarbeider utføres med den nøyaktighet og i det omfang som kreves i våre prosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Landmåling
  • Kvalitetsoppfølging
  • Prosjektering
  • Masseberegning

Kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse, herunder teknisk fagskole eller ingeniørutdannelse
  • Erfaring fra bransjen kan kompensere for manglende utdannelse
  • Snakke og skrive flytende norsk
  • Førerkort klasse B
  • Vi bruker Topcon oppmålingsutstyr, Leica og Topcon maskinstyring og programvaren til Gemini Terreng. Kjennskap til disse systemene vil være en fordel

Profil
For å lykkes hos oss bør du være strukturert og trives med å ha flere baller i luften. Du har kunnskap innenfor landmåling og maskinstyring, og vet hvor viktig din rolle er for å få levert prosjekter til våre kunder.

Du jobber godt selvstendig, men trives med å serve andre og jobbe på tvers av fagområder og organisasjon.

Utover dette ser vi etter deg som bidrar med godt humør, glimt i øyet og stå-på-vilje i en bedrift med svært godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Leif Grimsrud har i dag tre avdelinger – utemiljø, kystmiljø og anlegg. Vi satser bredt, har god kompetanse i flere fag og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 700 millioner og har 236 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak i Østfold og søndre Akershus.