Scroll Top

Stikningsingeniør

KONTAKTPERSONER
mats wallin

Stikningsleder, ingeniør
Mail: mats@leifgrimsrud.no
Tlf: +47 928 83 980

CHARLOTTE ELLIS HALVORSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 17.04.2024

VIL DU JOBBE MED SKIKKELIG FLINKE FOLK? 

På grunn av økt oppdragsmengde ser vi etter flere stikningsingeniører som vil være med å løfte organisasjonen videre. Du vil bli en del av vårt landmålerteam som i dag består av åtte dyktige og kunnskapsrike ansatte.

Hvordan kan en arbeidshverdag se ut?

Du vil få en viktig rolle i våre prosjekter, da du vil være ansvarlig for at prosjektene gjennomføres med den nøyaktighet og i det omfang som kreves. Du vil få arbeidsoppgaver som omfatter blant annet:

  • Landmåling
  • Kvalitetsoppfølging
  • Prosjektering
  • Masseberegning

Kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse, herunder teknisk fagskole eller ingeniørutdannelse
  • Erfaring fra bransjen kan kompensere for manglende utdannelse
  • Snakke og skrive flytende norsk
  • Førerkort klasse B
  • Vi bruker Topcon oppmålingsutstyr, Topcon, Makin, Leica og Trimble maskinstyring og programvaren Gemini Terreng. Kjennskap til disse systemene vil være en fordel.

Som person ser vi for oss at du er
Du jobber godt selvstendig, men trives med å serve andre og å jobbe på tvers av fagområder og organisasjon. Utover dette ser vi etter deg som bidrar med godt humør, glimt i øyet og stå-på-vilje i en bedrift med svært godt arbeidsmiljø. For å lykkes hos oss bør du være strukturert og trives med å ha flere baller i luften. Du har kunnskap innenfor landmåling og maskinstyring, og vet hvor viktig din rolle er for å få levert prosjekter til våre kunder.

En liten hilsen fra stikningsleder

Hei, jeg heter Mats og er leder for landmålerne i Grimsrud. For å trives hos oss bør du like en hektisk hverdag med stor variasjon i arbeidsoppgaver. Du må ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst. Nå gleder jeg meg til at vi skal styrke teamet vårt med flere stikningsingeniører. Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 928 83 980, så slår vi av en prat!

Som ansatt hos oss
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Ønsker du være med på laget, så søk nå!

Vennligst benytt “Søk her”-knappen. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet.

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør med arbeidsområde i Østfold og søndre Akershus, og er en del av Veidekke-konsernet. Vi består av tre avdelinger: utemiljø, kystmiljø og anlegg. Hovedkontoret er lokalisert i Halden, med avdelingskontorer i Spydeberg og Hvaler. Vi satser bredt, har stor kompetanse i våre fag og deltar i mange spennende prosjekter. Totalt sett sysselsetter vi 230 ansatte og har en omsetning på 825 millioner (2023). Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har stort fokus på involvering i alle ledd.