Bedrift og aktivitet

Trening med Halden Atletklubb

Tirsdag 25/6-19 arrangerte Halden Atletklubb (HAK) en egen trening for ansatte i Leif Grimsrud AS (LGAS). Tross svakt oppmøte fra LGAS, var det god stemning på matta. Jørn-Christian Andersen fra HAK tynte våre ansatte under en – noe forenklet – treningsøkt i ekte bryterstil. Her fikk vi prøve oss på mange forskjellige oppvarmings-, styrke- og tøyeøvelser fra idrettsgrenen. Som man kan se fra bildet under, så var stemningen på topp, selv med tomatfargede ansikt. LGAS håper dette gjentar seg!

Trening_Halden_Atletklubb

F.v. Jørn-Christian Andersen (HAK), Christina Josefsen (LGAS), Mats Wallin (LGAS), Kristine Jenssen (LGAS), Tommy Langbråten (LGAS), og Harald Bjerge (HAK).

Curling-turnering med Kvik Halden FK

Lørdag den 17. februar deltok Leif Grimsrud AS på Kvik Halden FK-s curling-turnering.

Dette var en turnering for sponsorene og lagets spillere. Det var i forkant turneringen mulig å by på de forskjellige spillerne. Grimsrud bød på tre spillere; keeper Sondre Sødergren, forsvarsspiller Adam Chendi, og angrepsspiller Øystein Lundblad Næsheim. Vi ble overbydd på Sødergren, men fikk Chendi og Næsheim som lagkamerater under turneringen.

Det ble ingen pallplass på Grimsrud-laget, men vi vant prisen for høyeste bud på spillerne. Vi ble premiert med en signert lagtrøye, som ble plassert i troféskapet på hovedkontoret vårt.

Vi takker Kvik for en morsom og spennende lørdag, og gratulerer vinnerne fra Halden Arbeiderblad!

Fra venstre: Adam Chendi fra Kvik Halden FK, Øystein L. Næsheim fra Kvik Halden FK, Freddy Friberg fra Leif Grimsrud, og Lars Petter Lie fra Leif Grimsrud.

Comet-Gjøvik

På lørdag ble årets kroneskamp avholdt i ishallen. Her fikk man gå gratis på hockey-kamp, mot at både bedrifter og privatpersoner betalte en viss sum per tilskuer. Noe Leif Grimsrud selvfølgelig var med å sponse. Comet vant 3-1 over bortelaget fra Gjøvik, foran mer enn tusen ivrige hockey-fans.

Bli med å støtt guttene våre på neste hjemmekamp lørdag 6. januar klokken 16:00 i ishallen. Det er ikke langt igjen til toppen, fra tredje plass med like mange poeng som andreplassen!

Heia, Comet!

 • Kvik Halden FK

    Kvik Halden er Haldens største fotballklubb som har stor bredde og sitt A lag i 3 divisjon.
 • Comet Halden Elite

    Comet Halden Elite er en ishockey klubb som satser og spiller nå i landets nest øverste nivå.
 • Opera Østfold

    Opera Østfold er en aktør som har befestet sin posisjon som distriktsopera og som en formidler av utendørsopera til et stort publikum i Fredriksten festnings spektakulære omgivelser.
 • Halden Topphåndball

    Halden Topphåndball har flere sesonger i eliteserien og har ambisjoner om å ligge helt i toppen i norsk herrehåndball.

Andre sponsorater