Prosjektleder utemiljø

KONTAKTPERSONER
PER CHRISTIAN HOLM

Avdelingsleder/anleggsgartner
Mail: per@leifgrimsrud.no
Tlf: 908 13 365

Søknadsfrist: snarest, vi intervjuer og ansetter fortløpende

Først publisert: 25.05.2022

VIL DU VÆRE MED PÅ UTVIKLINGEN AV VÅR UTEMILJØAVDELING?

Vår utemiljøavdeling er i godt driv om dagen, og vi ønsker å utvide avdelingen med en prosjektleder. Avdelingen utfører alle typer utomhusjobber, både for offentlige og private aktører. Vi har rene anleggsgartnerprosjekter, men påtar oss også mye av utomhusarbeidet på andre prosjekter vi har i bedriften.

Som prosjektleder må du evne å ha flere baller i luften, og mestre kombinasjonen av å regne på nye tilbud/anbud, samtidig som du sørger for at prosjektene dine styres på en måte som gjør at målene nås og kundenes forventninger blir innfridd.

Arbeidsoppgaver

  • Overordnet ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjekter
  • Være en støtte til anleggsleder gjennom prosjekt
  • Oppfølging og rapportering av økonomien i prosjekt
  • Sikre målsetninger for HR, HMS, miljø, fremdrift og økonomi i henhold til kontrakt
  • Oppfølging av kunder og leverandører
  • Tydelig kommunikasjon med byggeledelse, ledere og medarbeidere
  • Sluttdokumentasjon og overlevering til oppdragsgiver
  • Innhente tilbud og innkjøp av varer og tjenester
  • Delta i kalkulasjon av nye prosjekter

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har erfaring fra anleggsbransjen og gjerne bakgrunn som anleggsleder. Det er en fordel om du har noen års erfaring fra tilsvarende stilling og oppgaver, og gjerne fra utomhusprosjekter.

For å lykkes i stillingen må du være nøyaktig, strukturert og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig for oss. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Leif Grimsrud har i dag tre avdelinger – utemiljø, kystmiljø og anlegg. Vi satser bredt, har god kompetanse i flere fag og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 700 millioner og har 236 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.