Maskinfører til vår baneavdeling

KONTAKTPERSONER
JAN CATO RØD

Avdelingsleder bane
Mail: cato@leifgrimsrud.no
Tlf: +47 916 69 160

Søknadsfrist: snarest, vi intervjuer og ansetter fortløpende

Først publisert: 04.06.2021

VI SER ETTER EN DYKTIG MASKINFØRER TIL VÅR BANEAVDELING

Som fører av skinne-/veimaskin i vår jernbaneavdeling vil du bli en del av et team med god fagkompetanse, høy arbeidsmoral og godt humør. Våre prosjekter baserer seg på bygging, ombygging og vedlikehold av jernbane sporvei, arbeid ved togstasjoner, sidespor og installasjon av tekniske anlegg på jernbane/sporvei.

Arbeidstiden er både turnus og dagtid, og er prosjektavhengig.

Arbeidsoppgaver

  • Maskinkjøring
  • Daglig vedlikehold av maskiner og utstyr
  • Bistå arbeidslagene ute i prosjekt

Kvalifikasjoner
Vi ser etter deg som har

  • Fagbrev som maskinfører
  • Minimum to års erfaring som fører av skinne-/veimaskin.
  • Førerkort klasse B

Har du i tillegg HSV/LFS, kompetansebevis på M2, M4 og M6 er dette en fordel.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig for oss.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig.
Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: snarest mulig. Vi kaller inn til intervju fortløpende

Ønsker du å søke stillingen? Klikk «Søk her». Søknader sendt på mail vil ikke bli besvart.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.