Maskinfører

KONTAKTPERSONER
Morgan Walther

Driftsleder
Mail: morgan@leifgrimsrud.no
Tlf: 468 39 032

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 16.06.2021

VI SER ETTER EN ERFAREN MASKINFØRER TIL ANLEGGSAVDELINGEN VÅR

Vi søker en dyktig maskinfører som har erfaring fra anleggsbransjen, og gjerne fra VA-/saneringsprosjekter. Du vil få din egen maskin som du får ansvar for daglig vedlikehold på og du blir en del av en avdeling bestående av maskinførere, grunnarbeidere, anleggsrørleggere og lærlinger innen disse retningene.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsdagen vil være variert. Når du ikke sitter i maskin, vil du være med å utføre andre oppgaver på prosjektene. Det er derfor en fordel om du har grunnleggende kunnskap om eller interesse for å utføre generelt anleggsarbeid. ADK-1 er en fordel, men ikke noe krav.

Kvalifikasjoner

  • Maskinførerbevis (M2, M4, M6)
  • Minimum fem års erfaring med å kjøre graver
  • Fagbrev som maskinfører er en fordel, men ikke et krav
  • Beherske norsk, både skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet

under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

 

Søk ved å trykke på “Søk her”-knappen. Søknader sendt på mail vil ikke bli besvart. 

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.