KALKULATØR/ PROSJEKTLEDER

KALKULATØR/PROSJEKTLEDER

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter.

Vi omsetter for ca. 500 millioner (2017) og har 190 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i nye lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.

Kalkulatør/Prosjektleder – Leif Grimsrud AS

Vi i for tiden i sterkt utvikling og har et behov for flere kalkulatører/prosjektledere. Vi ser for oss at vi skal ha inn 2 personer – en blir stasjonert på vårt kontor i Halden og en blir stasjonert på vårt kontor i Spydeberg. Vi er på jakt etter deg som liker å ha mange baller i luften og et høyt tempo i hverdagen.

Arbeidsoppgaver:

• Utarbeide anbud/tilbud
• Kontakt mot kunder
• Delta i prosjektoppstart
• Innhente tilbud og innkjøp av varer og tjenester
• Være aktiv i enkelte prosjekter under utførelse
• Utarbeide hoved fremdriftsplan før anleggsstart
• Være støtte til anleggsledere gjennom prosjektet.
• Delta på ulike møter ved behov

Kvalifikasjoner

Som kalkulatør hos oss må du være nøyaktig og strukturert og ha gode samarbeidsevner. Vi ønsker oss en med Master eller Bachelor utdanning, gjerne med fagbrev.
Profil

Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser. I tillegg er du profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. Du må også være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.
Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: 10.10.2018
For mer informasjon, ikke være redd for å ta kontakt med daglig leder Magnar Kristiansen på telefon + 47 992 82 476.
Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»