Scroll Top

Høvelsjåfør

KONTAKTPERSONER
Charlotte Ellis halvorsen

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

OLAV STOKKELAND 

Avdelingsleder anlegg
Mail: olav.stokkeland@leifgrimsrud.no
Tlf:  911 33 417

Søknadsfrist: snarest, vi intervjuer og ansetter fortløpende

Først publisert: 22.04.2024

vil du jobbe med skikkelig flinke folk?

Vår nåværende høvelsjåfør har takket ja til nye muligheter internt hos oss, og vi ser nå etter hans etterfølger. Vi ser for oss at du er nøyaktig, evner å jobbe selvstendig, har teknisk innsikt og er opptatt av å levere god kvalitet. Du bør ikke være redd for å ta i et tak også utenfor maskinen.

Hvordan kan en arbeidshverdag se ut?
Vi har per i dag to veihøvler i drift (Laser Grader og HBM BG110) som brukes til alt fra gangveier og fortau til større plasser som innendørs i gartnerier og lagerbygg. Dine arbeidsoppgaver vil omfatte blant annet:

  • Avretting og planering
  • Håndtere laser og totalstasjon
  • Daglig kontroll og vedlikehold av høvel
  • Planlegging og utførelse av egne arbeider

Kvalifikasjoner

  • Det er en fordel om du har relevant fagbrev og erfaring fra anleggsbransjen
  • Maskinførerbevis M3
  • Førerkort klasse B

En liten hilsen fra avdelingsleder
Hei, jeg heter Olav og er leder for avdeling anlegg. For å trives hos oss bør du like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst. Nå gleder jeg meg til at vi skal styrke teamet vårt med en høvelsjåfør. Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 911 33 417, så slår vi av en prat!


Som ansatt hos oss
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Ønsker du være med på laget, så søk nå!

Vennligst benytt “Søk her”-knappen. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet.

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør med arbeidsområde i Østfold og søndre Akershus, og er en del av Veidekke-konsernet. Vi består av tre avdelinger: utemiljø, kystmiljø og anlegg. Hovedkontoret er lokalisert i Halden, med avdelingskontorer i Spydeberg og Hvaler. Vi satser bredt, har stor kompetanse i våre fag og deltar i mange spennende prosjekter. Totalt sett sysselsetter vi 230 ansatte og har en omsetning på 825 millioner (2023). Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har stort fokus på involvering i alle ledd.