FORSKALINGSSNEKKER/ TØMRER

KONTAKTPERSONER
ODD PETTER GRINDAHL

Avdelingsleder kystmiljø
Mail: opg@kystmiljo.no
Tlf: 922 55 459

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 18.10.19

Vår kystmiljøavdeling er i godt driv om dagen og har behov for en dreven og kreativ forskalingssnekker/tømrer

Avdeling kystmiljø er en sjøentreprenør som utfører alle typer entrepriser. Fra det private hyttemarkedet til offentlige prosjekter. Vi har båter, graveflåter, yrkesdykkere og nødvendig utstyr for å kunne utføre alle typer arbeider på og ved sjøen. Vi er etablert på Lille Revholmen på Hvaler, som gir oss et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Vi påtar oss oppdrag hele året.

Vi utfører sjøentreprenøroppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere med lang erfaring i bransjen og en moderne maskinpark med dagens krav til fleksibilitet og sikkerhet.

For å trives hos oss bør du like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det god takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst.

Arbeidsoppgaver
Vi er på jakt etter deg som tør å tenke annerledes, har kreative ideer og ønsker å ta ansvar. Arbeidsdagen vil være veldig variert, da vi har prosjekter både på land og i vann. I tillegg til forskalings- og tømrerarbeid kan hverdagen også bestå i bryggebygging, vekting av rør, senking av rør, båtkjøring, transport til sjøs osv.

Kvalifikasjoner

  • Minimum to års erfaring som forskalingssnekker/tømrer
  • Fagbrev er ønskelig
  • Erfaring fra utradisjonelle forskalings-/tømreroppdrag vil telle positivt
  • Beherske norsk, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet

under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×