Fagarbeidere til kystmiljø

KONTAKTPERSONER
Odd Petter Grindahl

Avdelingsleder, ingeniør
Mail: opg@kystmiljo.no
Tlf: +47 922 55 459

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 07.07.2021

Allsidig fagarbeider som trives ved sjøen?

Avdeling kystmiljø er en sjøentreprenør som utfører alle typer entrepriser. Arbeidet i kystmiljøavdelingen spenner seg fra små, private VA-anlegg for sjønær hyttebebyggelse til større kommunale/interkommunale overføringsanlegg både ved/i sjøen og på land. Vi er etablert på Lille Revholmen på Hvaler, som gir oss et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Vi påtar oss oppdrag hele året.

Vi utfører sjøentreprenøroppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere med lang erfaring i bransjen og en moderne maskinpark som møter dagens krav til fleksibilitet og sikkerhet.

For å trives hos oss bør du like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst.

På grunn av økt oppdragsmengde ser vi etter nye medarbeidere til vår kystmiljøavdeling. Vi ser derfor etter deg som er allsidig, ansvarsbevisst, pålitelig og har god stå-på-vilje. Du vil jobbe tett med dine kolleger, så gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er derfor viktig.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegging og gjennomføring av sjøledningsarbeid
  • Legging av vann- og avløpsrør/rørleggerarbeid
  • Generelle arbeidsoppgaver knyttet til sjøentreprenøroppgaver
  • Utfylling av sjekklister i forbindelse med KS-dokumentasjon
  • Grunnarbeider

Kvalifikasjoner

  • Erfaring fra anleggsbransjen, som enten rørlegger eller grunnarbeider
  • Førerkort klasse B
  • Sertifikat for PE-sveising er ønskelig
  • Språk: beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Båtførerbevis og erfaring med båtbruk er en fordel

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet

under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement i vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Dersom du har spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med avdelingsleder, Odd Petter Grindahl, på telefon 922 55 459

Søknadsfrist: snarest mulig. Vi kaller inn til intervju fortløpende.

For å søke på stillingen, vennligst trykk “Søk her”. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet.

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Leif Grimsrud har i dag tre avdelinger – utemiljø, kystmiljø og anlegg. Vi satser bredt, har god kompetanse i flere fag og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 700 millioner og har 236 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.