BOWLINGSERIE

Mandag 30. september gikk bedriftsidrettens bowlingserie i Østfold av stabelen. Leif Grimsrud har selvfølgelig meldt på et lag, og selv om vi ved en liten feil gikk glipp av første runde, er vi i dag klare for runde nummer to.

For å forberede oss til vår første kamp dro vi på Sarpsborg Bowlingsenter for å trille noen kuler. Med tre runder kunne vi avkrefte at det var uflaks som sto for poengsummene. Vi er klare for å ta bowling til nye dybder, i kjent Grimsrud-stil, og gleder oss til avslutningen, hvor vi virkelig kan briljere.

F.v. Camilla Øyen, Trond Aadahl og Kristine Jenssen gleder seg til bowling-serien, og forventer å lage overskrifter.

TRENING MED HALDEN ATLETKLUBB

Tirsdag 25/6-19 arrangerte Halden Atletklubb (HAK) en egen trening for ansatte i Leif Grimsrud AS (LGAS). Tross svakt oppmøte fra LGAS, var det god stemning på matta. Jørn-Christian Andersen fra HAK tynte våre ansatte under en – noe forenklet – treningsøkt i ekte bryterstil. Her fikk vi prøve oss på mange forskjellige oppvarmings-, styrke- og tøyeøvelser fra idrettsgrenen. Som man kan se fra bildet under, så var stemningen på topp, selv med tomatfargede ansikt. LGAS håper dette gjentar seg!

F.v. Jørn-Christian Andersen (HAK), Christina Josefsen (LGAS), Mats Wallin (LGAS), Kristine Jenssen (LGAS), Tommy Langbråten (LGAS), og Harald Bjerge (HAK)