FOTBALL BOWLING INNEBANDY RINKBANDY BEDRIFTSIDRETTSLAGET Meld deg inn i bedriftsidrettslaget LGBIL er medlem av Norges Bedriftsidrettsforbund. Les mer om medlemskap i LGBIL

Rinkbandy

Onsdag 5. februar, avsluttet rinkbandylaget sesongen med en knallsterk seier mot Sarpsborg 2. Lagleder Guri Helene Kristiansen Knoph forteller om et forsvar av fjell, og pasninger fremover, så stramme og presise,  at selv egne spillere virket overasket. Sarpingene hadde ikke en sjans’! Da dommeren blåste for siste gang denne kvelden, var poengene tosifret på vår side av tavla. Hele 12-3, endte det.

Dette blir forøvrig en kamp og mimre tilbake til, da den er av den sjeldnere sorten vi har sett denne sesongen. Det har vært et tøft comback for LG-bil i rinkbandy ligaen, men vi er nå hvert fall i gang.

Godt jobbet! Vi gleder oss til neste sesong, og ser frem til å få enda flere på is og styrke troppen ytterligere.

Nå er det gressmatta som står for tur, da fotballsesongen sparkes igang nå utover våren!

F.v. Jan Simon Rød, Ole Martin Thue, Jan Cato Rød, Stian Klausen, Marius Christopher Halvorsen, Espen Edvardsen, og Trond Aadahl (i front)

Crossfit

NB! For deg som tror at crossfit er for splitterpinegale toppidrettsutøvere (Ja. Du, ja!):

… så kan vi informere om at tilfellet er stikk motsatt. Crossfit er idrettsgrenen for ALLE. Om du aldri tar mer enn de ti skrittene mellom kontoret og bilen, eller lastebilen og døra hjemme, så kommer du ikke til å bli noe mer sliten enn mosjonisten eller atleten. Her skjer alt på ens egne premisser. Den ene løfter kanskje bare seg selv, mens den andre løfter det dobbelte. Den ene klarer fem runder og den andre klarer ti. Uansett så puster dere like tungt i slutten av timen.

Tirsdag etter vinterferien (25.02), klokken 17:00, har vi en helt egen Grimsrud-time med crossfit på Spenst på Brødløs i Halden.

F.h. Dag Sundberg, Kristine Jenssen

BOWLINGSERIE

Mandag 30. september gikk bedriftsidrettens bowlingserie i Østfold av stabelen. Leif Grimsrud har selvfølgelig meldt på et lag, og selv om vi ved en liten feil gikk glipp av første runde, er vi i dag klare for runde nummer to.

For å forberede oss til vår første kamp dro vi på Sarpsborg Bowlingsenter for å trille noen kuler. Med tre runder kunne vi avkrefte at det var uflaks som sto for poengsummene. Vi er klare for å ta bowling til nye dybder, i kjent Grimsrud-stil, og gleder oss til avslutningen, hvor vi virkelig kan briljere.

F.v. Camilla Øyen, Trond Aadahl og Kristine Jenssen gleder seg til bowling-serien, og forventer å lage overskrifter.

TRENING MED HALDEN ATLETKLUBB

Tirsdag 25/6-19 arrangerte Halden Atletklubb (HAK) en egen trening for ansatte i Leif Grimsrud AS (LGAS). Tross svakt oppmøte fra LGAS, var det god stemning på matta. Jørn-Christian Andersen fra HAK tynte våre ansatte under en – noe forenklet – treningsøkt i ekte bryterstil. Her fikk vi prøve oss på mange forskjellige oppvarmings-, styrke- og tøyeøvelser fra idrettsgrenen. Som man kan se fra bildet under, så var stemningen på topp, selv med tomatfargede ansikt. LGAS håper dette gjentar seg!

F.v. Jørn-Christian Andersen (HAK), Christina Josefsen (LGAS), Mats Wallin (LGAS), Kristine Jenssen (LGAS), Tommy Langbråten (LGAS), og Harald Bjerge (HAK)

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×