Avdelingsleder anlegg

KONTAKTPERSONER
MAGNAR KRISTIANSEN

Daglig leder
Mail: magnar@leifgrimsrud.no
Tlf: 992 82 476

charlotte ellis amundsen

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: 05.09.2021

Først publisert: 09.08.2021

vil du være med å løfte avdelingen videre?

Som avdelingsleder for anlegg hos Leif Grimsrud vil du få muligheten til å lede den største av våre fire avdelinger, med en omsetning på 550 millioner kroner. I avdelingen er det mange dyktige medarbeidere med mye kompetanse, og du vil få personalansvar for 16 funksjonærer og et overordnet ansvar for 130 fagarbeidere. Du vil inngå i bedriftens ledergruppe og rapportere til daglig leder.

Vi ser etter deg som ønsker å videreutvikle en veletablert avdeling, som leverer gode prosjekter og et bra resultat (58 millioner i 2020).

Arbeidsoppgaver

  • Personalansvar
  • Overordnet ansvar for alle prosjekter
  • Budsjett- og resultatansvar
  • Månedlig rapportering
  • Ivareta og bygge sterke kunderelasjoner
  • Lede og utvikle avdelingens ansatte, leveranser og fagområde

Kvalifikasjoner
Vi ser etter deg som har relevant, høyere utdannelse (fortrinnsvis på masternivå, men minimum bachelor). Du har erfaring fra anleggsbransjen og gjerne bakgrunn som anleggsleder eller prosjektleder. Du bør ha flere års erfaring fra en ledende stilling og kjenne til tilsvarende oppgaver og ansvar.

For å lykkes i stillingen bør du fremstå som en samlende og tydelig leder, du må være strukturert og ha gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Videre bør du ha interesse for å skape et godt arbeidsmiljø, være faglig sterk og være opptatt av HMS og utvikling.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert og kompetent.

Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig for oss.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig.
Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: 05.09.21

Ønsker du å søke stillingen? Klikk «Søk her». Søknader sendt på mail vil ikke bli besvart.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 705 millioner (2020) og har 235 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.