Anleggsrørlegger

KONTAKTPERSONER
Magnar kristiansen

Daglig leder
Mail: magnar@leifgrimsrud.no
Tlf: 992 82 476

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 18.10.19

En sentral og viktig rolle i våre prosjekter

På grunn av økt oppdragsmengde ser vi etter nye rørleggere til vår anleggsavdeling. Omtrent 40% av vår omsetning kommer fra VA-jobber, og som rørlegger har du en viktig rolle i disse prosjektene. Vi ser derfor etter deg som er ansvarsbevisst, pålitelig og har god stå-på-vilje. Du vil jobbe tett med grunnarbeidere og maskinførere, så gode samarbeids- og kommunikasjonsevner er derfor viktig.

For å trives hos oss bør du like å jobbe med mennesker som vil bli best. I Grimsrud har vi et ambisiøst, men uformelt miljø, hvor latteren sitter løst.

Det er ønskelig med erfaring fra anleggsbransjen og ADK1-sertifikat er et krav. Vi har prosjekter i hele Østfold og søndre Akershus, og noe kjøring må derfor påregnes i stillingen. Du vil få egen bil og nødvendig utstyr.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegging og gjennomføring av rørinstallasjoner
 • Legging av vann- og avløpsrør
 • Kobling av kummer
 • Montering av overvanns- og infiltrasjonsanlegg
 • Legging av stikkledninger og anboring på hovedledning
 • Utfylling av sjekklister i forbindelse med KS-dokumentasjon
 • Grunnarbeider

Kvalifikasjoner

 • To års erfaring som anleggsrørlegger
 • ADK-sertifikat er et krav
 • Førerkort klasse B
 • Sertifikat for PE-sveising er ønskelig
 • Språk: beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet

under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.