Anleggsleder

KONTAKTPERSONER
Magnar kristiansen

Daglig leder
Mail: magnar@leifgrimsrud.no
Tlf: 992 82 476

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 21.11.19

Bosatt i indre Østfold/søndre Romerike og på jakt etter nye utfordringer?

På grunn av høy oppdragsmengde ser vi etter en anleggsleder til vårt kontor i Spydeberg. Du vil bli en del av vår anleggsavdeling, som i dag står for omtrent 70% av omsetningen i selskapet. Vi har bred kompetanse innen alle typer grunnarbeidsoppdrag, inkludert prosjektering, men størstedelen av våre oppdrag er vei, VA og tilrettelegging for boligfelt/industriområder.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektansvar fra A-Å, herunder planlegging, disponering og oppfølging av personal, underentreprenører, økonomi og HMS
  • Hovedansvar for daglig drift og produksjon i prosjektet
  • Dialog med oppdragsgiver/byggherre, og delta i byggemøter
  • Lage og følge opp nødvendig dokumentasjon på dine prosjekter

Kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør
  • Allsidig erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel
  • Gode lederegenskaper
  • Snakke og skrive flytende norsk

Profil
For å lykkes hos oss bør du være strukturert og trives med å ha flere baller i luften.

Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, og evner å lede og motivere medarbeidere i team. Samtidig er du profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

 Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×