Anleggsleder Spydeberg

KONTAKTPERSONER
Charlotte Ellis Amundsen

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

OLAV STOKKELAND 

Avdelingsleder anlegg
Mail: olav.stokkeland@leifgrimsrud.no
Tlf:  911 33 417

Søknadsfrist: snarest, vi intervjuer og ansetter fortløpende

Først publisert: 01.09.22

vi søker anleggsleder til vårt kontor i spydeberg

På grunn av økt oppdragsmengde og ambisjon om videre vekst ønsker vi å styrke vår organisasjon med en anleggsleder til vårt kontor i Spydeberg. Som anleggsleder vil du ha ansvar for ett eller flere prosjekter, avhengig av størrelse. Vi har bred kompetanse innen alle typer grunnarbeidsprosjekter, inkludert prosjektering, men størstedelen av våre prosjekter er innen vei, VA og tilrettelegging for boligfelt/industriområder.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegging, oppfølging og gjennomføring av prosjekter
  • Oppfølging av HMS, KS og YM i henhold til myndighetskrav, standarder og interne retningslinjer
  • Personalansvar og oppfølging av fagarbeidere i prosjekt
  • Kommunikasjon med byggherre, offentlige myndigheter og underentreprenører
  • Ansvar for fremdriftsplanlegging, kontraktsoppfølging, økonomistyring og -rapportering i samarbeid med prosjektleder

Kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør
  • Allsidig erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel
  • Gode lederegenskaper

Profil
Vi søker deg som er god på planlegging, og som liker å jobbe strukturert og systematisk.

Du er opptatt av involvering og medvirkning, og evner å lede og motivere medarbeidere i team. Du motiveres av å skape resultater, først og fremst sammen med andre.

Vi jobber under strenge krav – både med tanke på faglig kvalitet, miljø og HMS/KS. Derfor er vi ISO-sertifisert og vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss. Du må like å jobbe på denne måten, og vi forventer at du vil være en bidragsyter i det videre arbeidet.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Leif Grimsrud har i dag tre avdelinger – utemiljø, kystmiljø og anlegg. Vi satser bredt, har god kompetanse i flere fag og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 700 millioner og har 236 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.