Anleggsleder kystmiljø

KONTAKTPERSONER
Odd Petter Grindahl

Avdelingsleder, ingeniør
Mail: opg@kystmiljo.no
Tlf: +47 922 55 459

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 24.08.21

Anleggsleder til vår sjøentreprenør-avdeling, kystmiljø

På grunn av høy oppdragsmengde ser vi etter en anleggsleder til vår sjø-avdeling, Kystmiljø. Vi har bred kompetanse innen alle typer sjøentreprenørarbeid, og utfører i hovedsak sjøledningsanlegg, sjøkabler, kaibygging/-rehabilitering, bryggearbeider, masseforflytning, trykkavløpsanlegg samt dykker/-inspeksjonsarbeid mm. Våre prosjekter inkluderer ofte også tradisjonelle land-entreprenøroppgaver.

Arbeidsoppgaver

  • Operativt prosjektansvar fra A-Å, herunder planlegging, disponering og oppfølging av personal, underentreprenører, økonomi og HMS
  • Hovedansvar for daglig drift og produksjon i prosjektet
  • Dialog med oppdragsgiver/byggherre, og delta i byggemøter
  • Lage og følge opp nødvendig dokumentasjon på dine prosjekter

Kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse, gjerne ingeniør/ sivilingeniør
  • Allsidig erfaring fra entreprenør/ sjøentreprenørbransjen er en fordel
  • Gode lederegenskaper

Profil
For å lykkes hos oss bør du være strukturert og trives med å ha flere baller i luften.

Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, og evner å lede og motivere medarbeidere i team. Samtidig er du profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Send søknad ved å klikke på “Søk her”-knappen. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.