Scroll Top

Anleggsleder konstruksjon

KONTAKTPERSONER
ODD PETTER GRINDAHL

Avdelingsleder kystmiljø
Mail: opg@kystmiljo.no
Tlf: 922 55 459

CHARLOTTE ELLIS HALVORSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 17.02.24

vil du jobbe med skikkelig flinke folk?

I avdeling Kystmiljø har vi ambisjon om videre vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår organisasjon med en anleggsleder innen konstruksjon.

Hva gjør vi i avdeling Kystmiljø?
Vi er en sjøentreprenør med bred kompetanse innen alle typer entrepriser; fra det private hyttemarkedet til offentlige prosjekter. Vi utfører sjøentreprenøroppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere som har lang erfaring i bransjen. Dessuten har vi en stor og moderne maskinpark som møter dagens krav til fleksibilitet og sikkerhet. Vi har båter, graveflåter, yrkesdykkere og annet nødvendig utstyr for å kunne utføre alle typer arbeider på og ved sjøen.

Vi påtar oss oppdrag hele året, og vi er etablert på Lille Revholmen på Hvaler, som gir oss et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Videre har vi hovedkontor i Halden og avdelingskontor i Spydeberg.

Er dette noe for deg?
Vi søker nå en anleggsleder som vil være med å lede våre konstruksjonstekniske prosjekter. Først og fremst gjelder dette arbeider på og ved sjøen, men også på landbaserte spesialprosjekter. Herunder:

 • ulike fundamenteringsarbeider
 • utførelse av tekniske bygg og konstruksjoner
 • damanlegg
 • arbeider ved kraftinstallasjoner
 • liknende konstruksjonstekniske arbeider

Vi ser først og fremst etter deg som har vært i bransjen noen år og som ønsker å være med å utvikle vårt spesialfelt.

Hvordan kan en arbeidsdag se ut?

 • Ansvar for ett eller flere prosjekter, avhengig av størrelse
 • Planlegging, oppfølging og gjennomføring av konstruksjonsprosjekter
 • Oppfølging av HMS, KS og YM i henhold til myndighetskrav, standarder og interne retningslinjer
 • Personalansvar og oppfølging av fagarbeidere i prosjekt
 • Kommunikasjon med byggherre, offentlige myndigheter og underentreprenører
 • Ansvar for fremdriftsplanlegging, kontraktsoppfølging, økonomistyring og rapportering i samarbeid med prosjektleder

Kvalifikasjoner

 • Teknisk utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør
 • Allsidig erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel
 • Gode lederegenskaper

Som person ser vi for oss at du er
Vi søker deg som er god på planlegging, og som liker å jobbe strukturert og systematisk.

Du er opptatt av involvering og medvirkning, og evner å lede og motivere medarbeidere i team. Du motiveres av å skape resultater, først og fremst sammen med andre.

Vi jobber under strenge krav – både med tanke på faglig kvalitet, miljø og HMS/KS. Derfor er vi ISO-sertifisert og vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss. Du må like å jobbe på denne måten, og vi forventer at du vil være en bidragsyter i det videre arbeidet.

En hilsen fra avdelingsleder i Kystmiljø
Hei, jeg heter Odd Petter og er leder for denne fine avdelingen. For å trives hos oss bør du like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst. Nå gleder jeg meg til at vi skal styrke teamet vårt med en anleggsleder. Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 922 55 459, så slår vi av en prat!

Som ansatt hos oss
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: snarest mulig. Vi kaller inn til intervju fortløpende.

Ønsker du å søke stillingen klikk send søknad. Søknader sendt på mail vil ikke bli besvart.

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag fire avdelinger – Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 750 millioner (2018) og har 229 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.