ANLEGGSLEDER JERNBANE

KONTAKTPERSONER
Cato Rød

Avdelingsleder bane
Mail: cato@leifgrimsrud.no
Tlf: 91 66 91 60

CHARLOTTE ELLIS AMUNDSEN

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: snarest

Først publisert: 01.10.19

Leif Grimsrud styrker sin jernbaneavdeling

Leif Grimsrud styrker sin jernbaneavdeling, og søker deg som trives i et hektisk, men spennende miljø og som ønsker å være med på å utvikle vår jernbaneavdeling videre. Du vil få selvstendig prosjektansvar fra A-Å for små og mellomstore prosjekter.

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektansvar fra A-Å, herunder planlegging og oppfølging av personal, økonomi og HMS
  • Lage og følge opp nødvendig dokumentasjon på dine prosjekter
  • Arbeidsansvar ute i prosjekt
  • Lede arbeidslagene ute i prosjekt
  • Dialog med oppdragsgiver/byggherre, og delta i byggemøter

Kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør
  • Allsidig erfaring fra entreprenørbransjen er en fordel
  • Relevant erfaring fra jernbane
  • Gode lederegenskaper

Profil
For å lykkes hos oss bør du være strukturert og evne å ha flere baller i luften. Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser. Samtidig er du profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×