Scroll Top

Anleggsgartner

KONTAKTPERSONER
PER CHRISTIAN HOLM

Avdelingsleder/anleggsgartner
Mail: per@leifgrimsrud.no
Tlf: 908 13 365

Charlotte ellis halvorsen

HR-leder
Mail: charlotte@leifgrimsrud.no
Tlf: 413 76 313

Søknadsfrist: 15.04.2024

Først publisert: 08.03.2024

VIL DU VÆRE MED PÅ UTVIKLINGEN AV VÅR UTEMILJØAVDELING?

Vil du jobbe med skikkelig flinke folk?

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør med arbeidsområde i Østfold og søndre Akershus, og er en del av Veidekke-konsernet. Vi består av tre avdelinger: utemiljø, kystmiljø og anlegg. Hovedkontoret er lokalisert i Halden, med avdelingskontorer i Spydeberg og Hvaler. Vi satser bredt, har stor kompetanse i våre fag og deltar i mange spennende prosjekter. Totalt sett sysselsetter vi 230 ansatte og har en omsetning på 825 millioner (2023). Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har stort fokus på involvering i alle ledd.

Hva gjør vi i avdeling utemiljø?

Vår utemiljøavdeling er i godt driv om dagen, og vi ønsker å utvide vår avdeling med flere anleggsgartnere.

Avdelingen utfører alle typer utomhus jobber, både for offentlige og private aktører. Vi har rene anleggsgartnerprosjekter, men vi påtar oss også mye av utomhus arbeidet på andre prosjekter vi har i bedriften.

Vi er i dag totalt 21 ansatte i avdelingen, inkludert tre anleggsledere, en prosjekteringsleder og en avdelingsleder. Vi har et stort utvalg av utstyr til å løse de fleste jobber.

Hvordan kan en arbeidsdag se ut?

Vi søker nå en anleggsgartner som vil få arbeidsoppgaver som omfatter blant annet:

  • Grunnarbeid
  • Steinarbeid
  • Nyetablering av grøntanlegg
  • Vedlikehold av utomhusanlegg
  • Lekeplassmontering

Kvalifikasjoner

  • Vi søker anleggsgartnere med fagbrev, men lang erfaring fra faget kan kompensere for manglende fagbrev
  • Minimum tre års relevant erfaring med faget
  • Du må snakke og skrive flytende norsk
  • Førerkort klasse B er et krav

Som person ser vi for oss at du er:

Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende oppgaver. Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, og har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser. Utover dette bør du være resultatorientert, pliktoppfyllende og tillitsskapende.

En hilsen fra avdelingsleder i utemiljø:

Hei, jeg heter Per Christian og er leder for denne fine avdelingen. For å trives hos oss bør du like å ta i et tak, ha det gøy på jobb og ha et mål om å bli bransjens beste. Hos oss er det stor takhøyde, rom for utvikling og latteren sitter løst. Nå gleder jeg meg til at vi skal styrke teamet vårt med en anleggsgartner. Tenker du at dette er en stilling som passer deg, men har noen spørsmål? Ta kontakt på 908 13 365, så slår vi av en prat!

Som ansatt hos oss:

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Ønsker du være med på laget, så søk nå!

Vennligst benytt “Søk her”-knappen. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Leif Grimsrud har i dag tre avdelinger – utemiljø, kystmiljø og anlegg. Vi satser bredt, har god kompetanse i flere fag og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 700 millioner og har 236 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.