Anleggsgartner

KONTAKTPERSONER
PER CHRISTIAN HOLM

Avdelingsleder/anleggsgartner
Mail: per@leifgrimsrud.no
Tlf: 908 13 365

Søknadsfrist: snarest, vi intervjuer og ansetter fortløpende

Først publisert: 23.03.2022

VIL DU VÆRE MED PÅ UTVIKLINGEN AV VÅR UTEMILJØAVDELING?

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold, og har i dag fire avdelinger: utemiljø, kystmiljø, bane og anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i flotte lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. Vi omsatte for 705 millioner i 2020 og har 240 dyktige ansatte.

Vår utemiljøavdeling er i godt driv om dagen, og vi ønsker å utvide vår avdeling med flere anleggsgartnere.

Avdelingen utfører alle typer utomhusjobber, både for offentlige og private aktører. Vi har rene anleggsgartnerprosjekter, men påtar oss også mye av utomhusarbeidet på andre prosjekter vi har i bedriften.

Vi er i dag totalt 22 ansatte i avdelingen, inkludert to anleggsledere og en avdelingsleder. Vi har et stort utvalg av utstyr til å løse de fleste jobber.

Arbeidsoppgaver omfatter, blant annet

  • Grunnarbeid
  • Steinarbeid
  • Nyetablering av grøntanlegg
  • Vedlikehold av utomhusanlegg
  • Lekeplassmontering

Kvalifikasjoner

  • Vi søker anleggsgartnere med fagbrev, men lang erfaring fra faget kan kompensere for manglende fagbrev
  • Du må snakke og skrive flytende norsk
  • Førerkort klasse B er et krav

Profil
Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende oppgaver. Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, og har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser. Utover dette bør du være resultatorientert, pliktoppfyllende og tillitsskapende.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Ønsker du være med på laget, så søk nå!

Vennligst benytt “Søk her”-knappen. Søknader sendt på mail vil ikke bli behandlet

Leif Grimsrud AS er en ledende maskinentreprenør i Østfold. Leif Grimsrud har i dag tre avdelinger – utemiljø, kystmiljø og anlegg. Vi satser bredt, har god kompetanse i flere fag og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 700 millioner og har 236 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø, og vi har fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.