Avd. Kystmiljø trenger flere dyktige håndverkere.

Vår Kystmiljø-avdeling har behov for flere dyktige håndverkere med fagbrev.

Er du en av de som vil være med på dette?

Grimsrud avd. kystmiljø er en sjøentreprenør som utfører alle typer entrepriser, fra private hyttebyggere til offentlige byggherrer. Vi har båter, graveflåter, yrkesdykkere og nødvendig utstyr for å kunne utføre alle typer arbeider på sjøen. Grimsrud avd. kystmiljø er etablert på Lille Revholmen på Hvaler. Dette er et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Vi påtar oss oppdrag hele året. Grimsrud utfører sjøentreprenør-oppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere med lang erfaring i bransjen og en moderne maskinpark med dagens krav til fleksibilitet og sikkerhet.

Profil

Du har tidligere drevet med tilsvarende oppgaver, samt har fagbrev i en av våre relevante fag. Vi ønsker også at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid.  I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: 21.10.2018

Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad