Anleggsleder/Formann i avd. for Utemiljø

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter.

Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 185 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i nye lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.

Anleggsleder/Formann i avdelingen for Utemiljø – Leif Grimsrud AS

Vårt marked er i vekst og vi søker derfor en dyktig og erfaren anleggsleder i anleggsgartner faget. Som anleggsleder i Leif Grimsrud har du ansvar for ledelse og gjennomføring av prosjekt ute på byggeplass.

Arbeidsoppgaver:

• Gjennomføring av prosjekter
• Oppfølging av økonomi og fremdrift i prosjektene
• Forhandling og innkjøp av varer og tjenester

Kvalifikasjoner

• Relevant erfaring som anleggsleder eller formann
• Gode lederegenskaper og samarbeidsevner

Profil
Vi er på jakt etter deg som har god kunnskap og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføringen av prosjekter. Vi ser for oss at du er utdannet anleggsgartner / anleggsgartnermester eller har over lang tid opparbeidet deg god erfaring som anleggsgartner. Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid.  I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram  – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Søknadsfrist: 20. august 2018
Dersom du har spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med avdelingsleder på Utemiljø, Per Christian Holm tlf 90 81 33 65
Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»