Vi søker anleggsrørlegger

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 205 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. 

Anleggsrørlegger  

Vi søker deg med erfaring innen anleggsbransjen. Det er en forutsetning at du har ADK1 sertifikat og førerkort kl. B. Hos oss ønsker vi å bygge gode arbeidsteam. Det er derfor en forutsetning at du har gode samarbeidsevner, er ansvarlig og har gode norskkunnskaper skriftlig som muntlig. Du vil få egen bil og utstyr som krever en ansvarsbevisst kvinne/mann. Grimsrud ser frem til å motta CV, søknad og referanser fra deg.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 31 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. «Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»