Leif Grimsrud avd. Kystmiljø – søker arbeidsdykkere

Leif Grimsrud AS – en ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 185 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. 

Leif Grimsrud avd. Kystmiljø – søker arbeidsdykkere

Vår Kystmiljø avdeling er i godt driv om dagen og ønsker å utvide sin bemanning med flere arbeidsdykkere. 

Er du en av de som vil være med på dette?
Grimsrud avd. Kystmiljø er en sjøentreprenør som utfører alle typer entrepriser. Fra det private hyttemarkedet til offentlige prosjekter. Vi har båter, graveflåter, yrkesdykkere og nødvendig utstyr for å kunne utføre alle typer arbeider på og ved sjøen. Grimsrud avd. Kystmiljø er etablert på Lille Revholmen på Hvaler. Dette er et ypperlig utgangspunkt for oppdrag i hele Oslofjorden og Bohuslänkysten. Vi påtar oss oppdrag hele året. Grimsrud utfører sjøentreprenør-oppdrag med dyktige og fleksible medarbeidere med lang erfaring i bransjen og en moderne maskinpark med dagens krav til fleksibilitet og sikkerhet.

Profil
Du har tidligere drevet med tilsvarende oppgaver. Vi ønsker også at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid.  I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende. Når vi ikke utfører dykkerarbeid er dykkerne hos oss en del av arbeidsteamet på alle ulike prosjekter, og bør fortrinnsvis ha kunnskaper om, og interesse av å utføre alt relevant anleggsarbeid. Du må ha yrkesdykkersertifikat ihht gjeldende regelverk, og godkjent helseattest for yrkesdykkere.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet

under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.
Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Dersom du har spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med avdelingsleder på Kystmiljø, Odd Petter Grindahl tlf 922 55 459

Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»