Leif Grimsrud AS – søker Prosjektleder

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. Vi har hovedkontoret i Halden, samt avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler.
Bedriften har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd.

Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 185 gode kollegaer. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%.

 Prosjektleder

 Som prosjektleder i Leif Grimsrud har du ansvar for den samlede gjennomføringen av prosjekt, og inngår i et lederteam sammen med anleggsleder og prosjekteringsleder ute på byggeplass. Du vil få stor frihet til å organisere og lede ditt eget team med støtte fra sentrale ressurser hos oss.

Arbeidsoppgaver:

  • Gjennomføring av større prosjekter
  • Oppfølging av økonomi i prosjektene
  • Forhandling og innkjøp av varer og tjenester
  • Kalkylegjennomgang

Kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring
  • Ingeniørutdanning
  • Gode lederegenskaper og samarbeidsevner

Profil

Du har gode kunnskaper og erfaring innen ledelse, planlegging og gjennomføringen av prosjekter, herunder HMS, personell og økonomi. Du er utdannet tekniker/ingeniør/sivilingeniør med allsidig erfaring fra entreprenørbransjen. Vi ønsker også at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid.  I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Ønsker du å søke stillingen , klikk send søknad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 31 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. «Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»