Leif Grimsrud avd. Utemiljø – søker anleggsgartner

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. Vi har hovedkontoret i Halden, samt avdelingskontor i Spydeberg og Hvaler.
Bedriften har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd.

Vi omsetter for 485 millioner (2017) og har 205 gode kollegaer. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%.

Leif Grimsrud avd. Utemiljø     –  søker anleggsgartner

Vår Utemiljø avdeling er i godt driv om dagen og vi ønsker å utvide vår avdeling med flere anleggsgartnere.

 Vil du være med på dette?
Grimsrud avd. Utemiljø er en anleggsgartneravdeling som utfører alle typer utomhus jobber. Grimsrud utfører jobb for det private og offentlige markedet. Vi har rene anleggsgartnerprosjekter, samt at vi også tar store deler av andelen utomhus arbeider på prosjekter i bedriften. Vi er i dag totalt 12 stk i avd. Vi har et bra utvalg av utstyr til å løse de fleste jobber. Vi søker anleggsgartnere med fagbrev, men lang erfaring fra faget er ikke å forakte. Vi trenger flere på den grønne og den grå delen i faget.

Profil
Du har tidligere drevet med tilsvarende oppgaver. Vi ønsker at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig er du profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid.  I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr
Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet

under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram – noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Dersom du har spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med avdelingsleder på Utemiljø, Per Christian Holm tlf 90 81 33 65

Ønsker du å søke stillingen klikk, send søknad

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 31,6 milliarder kroner (2017), og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»