Avd. Kystmiljø investerer i nytt utstyr

skisse med farger

Bedriften har investert i mye nytt utstyr på grunn av økt arbeidsmengde. Avdelingen har i dag 15 ansatte og har siden oppstart i 2011 hatt en økt omsetning på ca 50%. Dette er vi svært fornøyd med og ser meget lyst på fremtiden, sier daglig leder Asle M. Berg.

Våre siste investeringer:

2 stk 17` Aluminiums prammer

1 Splittlekter 25m3

1 Pontong/Dykkerflåte stål

1 Graveflåte /2 pontonger

1 Betongblander til flåte for støping

1 PE  arbeidsbåt

– Oppgradering av Axel, slepebåt 49 fot

– Div Dykkerutstyr

båt og Odd Petter

Avdelingsleder Odd Petter Grindahl. Han har en rekke flotte referanser å vise til og de mange prosjektene kan man finne her på siden vår. Vi har kompetansen og faglig, meget dyktige medarbeidere. Vi tar utfordringer og ingen jobb er for stor for at vi kan være med å ta stilling til dette.

Skisse på anbefalt løsning på nybygg Revholmen, Hvaler.

tegning3

Eksisterende stolpetrafo er foreslått fjernet og erstattet av jordkabel/sjøkabel og en trafo integrert i bygget. Bortfall av byggefri sone for nåværende luftstrekk muliggjør et mer kompakt bygg som kortes inn i begge ender.